Skip to main content

Erbjud era tjänster till över hundratusentals anställda i hela Sverige.

Som leverantör blir ni synliga för nya målgrupper och potentiella kunder i vår plattform Benefits. Läs vidare för att upptäcka fler fördelar med Benefits!

Kontakta oss

Erbjud era tjänster till över hundratusentals anställda i hela Sverige.

Som leverantör blir ni synliga för nya målgrupper och potentiella kunder i vår plattform Benefits. Läs vidare för att upptäcka fler fördelar med Benefits!

Kontakta oss

Varför ska ni samarbeta med Benefits?

Sveriges främsta förmedlare av förmåner och friskvårdstjänster.

Som leverantör i Benefits når du ut till över hundratusentals anställda runt om i hela Sverige. Våra användare köper allt ifrån personalcyklar, gymkort, luncher till coachning och mycket mer. Anslutna leverantörer med attraktiva erbjudanden har mycket att vinna på att visa sina erbjudanden i Benefits.

Vi värdesätter våra leverantörer.

Vi värdesätter nära relationer till våra leverantörer. Vi vet hur viktiga ni är för våra användare och vill därför kunna ge er rätt förutsättningar att lyckas.

Vi marknadsför er aktivt.

Vi på Benefits arbetar aktivt för att marknadsföra era erbjudanden till våra anslutna användare.

We empower Benefits.

Benefits – en stark marknadsföringskanal.

Benefits – en stark marknadsföringskanal.

Genom Benefits blir ditt företag synligt för just rätt målgrupp. Medarbetare på arbetsplatser runt om i Sverige handlar i Benefits med sitt friskvårdsbidrag och/eller har tillgång till alla våra erbjudanden. Genom portalen får du en unik möjlighet att nå kunder på jakt efter tjänster inom friskvård och hälsa. Som marknadsförings- och säljkanal är det ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att utöka din kundbas och försäljning.

Friskvårdsleverantörer

För dig som friskvårdsleverantör finns det möjlighet att erbjuda avdragsgilla tjänster med friskvårdsbidraget så som behandlingar och aktiviteter. Benefits användare kan välja att betala med sina egna pengar om de vill köpa en tjänst via portalen.

Dealsleverantörer 

För dig som dealsleverantör har du möjlighet att erbjuda produkter och tjänster. Vi tar mer kända märken eller extra bra erbjudanden och rabatter.

Är du en leverantör med förmåner som du tror skulle passa i vår portal så är du varmt välkommen att kontakta oss!

We empower Benefits.

God hälsa är en
win-win.

Framtidens varumärken är hållbara och medarbetarnas hälsa är en aspekt på hållbarhet, vilket ger ökad produktivitet och lönsamhet. Tillsammans erbjuder vi idag över 36 000 friskvårdstjänster och förmedlar marknadens bästa utbud av hälsofrämjande tjänster.

Vi vet att god hälsa lönar sig och att uppskattade friskvårdstjänster är en ”win-win” för både kund och leverantör. Engagerade leverantörer med attraktiva erbjudanden har mycket att vinna på att samarbeta med oss på Benefits.

Vanliga frågor.

Behöver vi vara kund inom andra affärsområden på Söderberg & Partners för att använda någon av Benefits tjänster?

Benefits tjänster fungerar utmärkt att använda även om ni inte redan är kunder till Söderberg & Partners.

Vilken tjänst ifrån Benefits passar bäst för oss?

Benefits erbjuder olika tjänster särskilt anpassade efter olika kunder behov. Klicka här för att få utforska vårt erbjudande.

Vad är Wellnet?

Wellnet är en av Sveriges tidigare ledande aktörer inom friskvård och hälsa som nu ingår i Söderberg & Partners erbjudande.

Hur hanterar Benefits personuppgifter?

Här hittar du mer information om hur Söderberg & Partners hanterar personuppgifter.

Vilka arbetsgivare erbjuder Benefits?

Klicka här för att se hur våra kunder använder Benefits.