Skip to main content

5 anledningar att välja Benefits förmånsportal

5 anledningar att välja Benefits förmånsportal

5 anledningar att välja Benefits förmånsportal

Funderar ni på att implementera en förmånsportal till ert företag? Idag finns det flera olika lösningar som företag kan använda sig av för att hjälpa sina medarbetare att få ut det mesta av sina förmåner. Men vår affärsidé är enkel: vi har redan förhandlat tusentals förmåner som för företag är en investering i arbetet med att nå mer nöjda, mer hälsosamma och friskare medarbetare. Tillsammans kan vi sträva efter ett mer hållbart arbetsliv.

1.

Sveriges bredaste utbud av förmåner

1.

Sveriges bredaste utbud av förmåner

Vi på Benefits är stolta över att vår förmånsportal har Sveriges bredaste utbud av förmåner. Vi erbjuder tusentals olika förmåner, färdigförhandlade och klara för er att börja erbjuda till era medarbetare! Enklare än så blir det inte när det kommer till att hjälpa sina medarbetare till en mer hälsosam och friskare vardag.

Skräddarsy ett förmånspaket för just ert företag! Våra experter finns redo att, tillsammans med er HR-ansvarige, utveckla ett förmånspaket som passar just ert företag. Tillsammans skapar vi ett förmånspaket som ligger i framkant av utvecklingen när det gäller förmåner – och självklart hjälper våra förmånsexperter också till i framtiden när det är dags att utveckla eller inkludera fler förmåner.

2.

Säg hejdå till tråkig och tidskrävande administration

2.

Säg hejdå till tråkig och tidskrävande administration

Tack vare Benefits flexibla lösningar i vår förmånsportal blir det enkelt för ert företag att synliggöra den totala kompensationen. Med våra automatiserade processer blir förmåner en smidig och flexibel tjänst att erbjuda era medarbetare, så att ni får du tid över till att fokusera på annat som är viktigt. Du som arbetsgivare får på ett tydligt och smart sätt se värdet av all ersättning och alla förmåner – och självklart uppfyller vår förmånsportal alla krav när det gäller GDPR.

Smidig implementering, tydlig kommunikation. Glöm manuell hantering av kvitton och löneavdrag och få mer tid över till att fokusera på er kärnverksamhet. Låt oss på Benefits hantera det administrativa.

3.

Glada och hälsosamma medarbetare!

3.

Glada och hälsosamma medarbetare!

 • Bli en attraktivare arbetsgivare
 • Stärk ert varumärke både hos befintliga och framtida talanger

Vårt mål är att hjälpa företag att ha Sveriges nöjdaste medarbetare! Så bli en attraktivare arbetsgivare genom att lyfta fram värdet av alla förmåner ni ger era medarbetare. När ni flyttar fokus från siffror på lönebeskedet till total kompensation skapar ni en djupare förståelse bland medarbetarna kring vad ni erbjuder och visar dem hur mycket ni bryr er om dem och vill att de ska trivas.

4.

Med Benefits får du ut så mycket mer än en förmånsportal

4.

Med Benefits får du ut så mycket mer än en förmånsportal

För dig som arbetsgivare eller HR-ansvarig får du ut så mycket mer än bara en förmånsportal.

Ni får:

 • Kompensationsöversikt som synliggör värdet av all ersättning
 • En förmånstjänst som är kompatibel med ert HR- och lönesystem
 • Interaktiv lönespecifikation och kontrolluppgift
 • Rekryteringsverktyg för att simulera fiktiva anställda
 • Enkel utläggshantering med digitala handlingar

5.

En förmånsportal som är redo för era medarbetare

5.

En förmånsportal som är redo för era medarbetare

Vår förmånsportal Benefits är molnbaserad och kan nås dygnet runt, alla dagar i veckan. Självklart finns den både som app och hemsida och går att nå från din smartphone, dator, laptop och platta.

Den ger er:

 • Tydlig överblick: med en förmånsportal blir det lättare för era medarbetare att hitta vilka förmåner ni erbjuder
 • Era medarbetare kan ta del av förmåner och erbjudanden direkt i förmånsportalen
 • En förmånsportal ökar användandet av förmåner, vilket i sin tur ökar era medarbetares uppskattning
 • Vi erbjuder alla våra kunder en kundanpassad portal med ert företags logotyp, era bilder och färger

Varför Söderberg & Partners förmånsportal Benefits?

Vi på Söderberg & Partners testade själva många olika alternativ på marknaden, men vi kände att inget alternativt fyllde alla våra krav. Med 110 kontor och 3 000 anställda har vi lärt oss en sak eller två och vi är nu stolta över att kunna erbjuda företag tillgång till vår förmånsportal Benefits. Vår förmånsportal passar alla storlekar på företag, oavsett om antalet medarbetare är tvåsiffrigt eller handlar om tusentals anställda.

Vi stöttar er igenom hela processen – från implementering till att finnas där varje dag för era användares frågor. Självklart ingår vår egen professionella kundtjänst som era medarbetare kan vända sig till med sina frågor.

Boka demoKontakta oss

Vanliga frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få på Benefits.
Gå till

Boka demo

Boka en demo så förklarar vi hur ni kan använda Benefits i er verksamhet.
Gå till

Senaste nytt

juli 18, 2023 in Guider

Inspireras av populära (och lite ovanligare) förmåner!

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 Benefits – Inspireras av populära (och lite ovanligare) förmåner! När det kommer till att behålla personal är förmåner en viktig nyckel till att bli en framgångsrik arbetsgivare. Och det…
Läs mer
juli 18, 2023 in Guider

Studie visar: 50% av anställda är missnöjda med förmånsutbudet på sin arbetsplats

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 Benefits - Studie visar: 50% av anställda är missnöjda med förmånsutbudet på sin arbetsplats Förmåner är avgörande för att behålla anställda! En ny studie vid Aalto University School of…
Läs mer
maj 31, 2023 in Guider

Generationer och kompensation: Hur motiverar vi olika åldersgrupper?

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 Generationer och kompensation: Hur motiverar vi olika åldersgrupper? Det är många som ställer sig frågan om hur man ska tänka kring förmåner och kompensation för att motivera olika åldersgrupper.…
Läs mer

ER HÄLSOSTRATEGISKA PARTNER

Mycket mer än
en förmånsportal.

Vi hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsplats med medarbetare som mår bra och trivs. God hälsa lönar sig och stärker ert arbetsgivarvarumärke!

Boka demo