Skip to main content

LKAB

Anna-Karin Flygare

LKAB
HR-strateg, HR-Koncern

Anna-Karin Flygare

LKAB
HR-strateg, HR-Koncern

Jag uppskattar det välfungerande samarbetet med snabb support. De är även snabba på att agera.

Vad fick er att välja Benefits?

Vårt befintliga avtal löpte ut och vi såg fördelar med att ha samma leverantör som vi har till vår pensionsrådgivning, både personligt och digitalt. En ytterlig anledning var det förmånliga priset.

Vad uppskattar ni mest med Benefits och varför?

Jag uppskattar det välfungerande samarbetet med snabb support. De är även snabba på att agera om det tillstött något problem eller fel och vi behöver ändra/lägga till något.

Hur arbetar ni med Benefits idag?

Idag arbetar vi med lönespecifikationer, utläggsadministration för vår tandvårdsförmån (Benefits byggde denna modul enligt vår specifikation) vilket är mycket bra! Vi har också tillgång till rabatter och erbjudanden samt riktad information beroende på avtalsområde. Vad gäller vår utläggsadministration för friskvårdsbidrag så har vi olika belopp beroende på verksamhetsort.

Utöver det använder vi portalen till att lägga in information/utbildning från andra delar av Söderberg & Partners såsom Hållbar tjänstepension och digital pensionsrådgivning.

Skulle ni rekommendera Benefits till andra företag, i så fall varför?

Ja! De är snabba på att agera och lyhörda.

ER HÄLSOSTRATEGISKA PARTNER

Mycket mer än
en förmånsportal.

Vi hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsplats med medarbetare som mår bra och trivs. God hälsa lönar sig och stärker ert arbetsgivarvarumärke!

Boka demo