Skip to main content

Norrköpings Kommun

Marita Johansson

Norrköpings kommun
HR Konsult, KLK CHEFSSTÖD

Marita Johansson

Norrköpings kommun
HR Konsult, KLK CHEFSSTÖD

Något vi också uppskattar är kundservicen. När medarbetare möter på problem så upplever vi att Wellnet är mycket lätta att samarbeta med.

Vad gör du som HR-konsult på Norrköpings kommun?

Jag stöttar kommunens 450 chefer och så ska vi klara av den arbetsrättsliga grunden. Utöver det så arbetar jag med utbildningsprogram med mera.

Vad uppskattar ni mest med Wellnet och varför?

Vi kallar den (portalen) internt för hälsoportalen och den fungerar väldigt bra! Vi använder oss utav friskvårdsförmånerna och köpen sker genom portalen där möjligheten att kunna betala via Swish har varit jättebra!

Vi tycker att portalen är användarvänlig och funkar väldigt, väldigt bra rent tekniskt. Wellnet har också många friskvårdsleverantörer över hela landet vilket vi verkligen uppskattar.

Vi brukar också bli stöttade med avstämningar och årsrapporteringar vilket är jättebra! Wellnet stöttar oss också i hälsoarbetet och vi har landat i att vi kan vända oss till dem.

Något vi också uppskattar är kundservicen. När medarbetare stöter på problem så upplever vi att Wellnet är mycket lätta att samarbeta med. De är måna om att behålla oss som kunder och att det skall bli bra.

Vilka förmåner i portalen är mest populära?

Det vi använder oss mest utav är gruppaktiviteter såsom träning hos Friskis och Svettis och massage.

Skulle ni rekommendera Wellnet till andra företag och i så fall varför?

Absolut! Vi har varit referenser flera gånger – just av de anledningarna! Systemet är lättanvänt, det finns ett bra utbud och bra kundsamarbete.

ER HÄLSOSTRATEGISKA PARTNER

Mycket mer än
en förmånsportal.

Vi hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsplats med medarbetare som mår bra och trivs. God hälsa lönar sig och stärker ert arbetsgivarvarumärke!

Boka demo